Skriv ut

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Vill ni tjäna pengar till klassen, föreningen eller ert lag? Läs då nedanför vad ni kan göra för att tjäna pengar till er klass, föreningen eller lag. Fisk och Skaldjur Norden AB det nya sättet att tjäna pengar till sin klass, förening eller lag! Vi berättar på denna sidan hur ni går tillväga för att starta er försäljning samt  vad skillnaden är mellan oss och de traditionella företagen i branschen.


Idag är det många klasser, idrottsföreningar och andra inom föreningslivet i Sverige som ständigt brottas med ekonomin. Många känner att det tar mycket tid att sälja till exempel kakor och salami för att få ihop pengarna. Att man dessutom först ska beställa säljmaterial, sälja, beställa produkterna som man har sålt, leverera, ligga ute med pengar, ta betalt av kunder, samla in pengarna ifrån alla som har sålt och till slut skicka in pengarna till företaget som har tillhandahållit produkterna. Det är väldigt många steg som gör att många ryggar tillbaka.
 

Detta tycker vi på Fisk och Skaldjur Norden AB är för omständligt och har därför tagit fram ett nytt koncept som gör det mycket enklare. Vi sköter leverans, betalning och allt annat praktiskt. Det ända ni gör är att ta emot beställningar och skicka in dem. Dessutom är är mat något man äter varje dag hela året om. Detta gör att ni kan sälja våra produkter året om och ni kan tjäna ännu mer pengar till klassen, laget eller er förening.


Hur startar vi? Vi berättar!
Med Fisk och Skaldjurs-produkter når ni snabbt ert mål så ni kan åka iväg på er efterlängtade cup, klassresa eller träningsläger. Ni säljer populära produkter som ingår i alla familjers kost, vilket gör det ännu lättare att sälja!


Alla produkter som ni säljer är styckfrysta, vilket betyder att alla är filéade och lätta att plocka fram för måltiden. Vi erbjuder alla era kunder 3 månaders smakgaranti för att erbjuda den bästa smaken på våra produkter.


Vi på Fisk och Skaldjur Norden AB har åkt runt i Skåne och sålt fisk och skaldjur i flera år via dörrförsäljning. Det är många som känner till oss och vet att våra produkter håller högsta kvalité. Det gör det ännu lättare för er att sälja!


Det är lätt för er klass/förening att komma igång och sälja Fisk och Skaldjur!


Kontakta oss
1. Kontakta oss på Fiskoskaldjur.com, maila till info@fiskoskaldjur.com (ni kan fylla i er mailadress längst ner på sidan så kontakar vi er) eller ring till oss på 0763 – 40 96 96.  Vill ni kommer vi ut till er för att presentera våra produkter och förklara vårt koncept. Vi trycker upp säljmaterial med erat klassnamn/klubbmärke och skickar till den person som ni har utsett till kontaktperson (kontakt personen måste vara över 18 år).


Förbredelser & Mål
2. Kontaktpersonen samlar gruppen. Tillsammans kommer ni överens om hur mycket pengar ni behöver tjäna för att kunna åka på träningslägret, cupen eller klassresan. Ni får 20 % på allt det ni säljer. En genomsnittskund brukar köpa två produkter för ca 1350 kr. Är ni 25 personer i gruppen som säljer och ni får 3 kunder varpå de alla handlar för 1350 kr var kommer ni sammanlagt att tjäna 20 250 kr till laget/klassen!


Försäljning
3. När ni har fått säljmaterialet är ni redo att gå ut och sälja! Kontakta alla ni känner, familjemedlemar, föräldrars arbetskollegor, grannar och andra som bor och känner till er lokala förening eller klass. Gå gärna två och två när ni knackar på hos potentiella kunder. Försök att få dem att beställa direkt av er eller lämna beställningsformuläret och hämta upp det senare. Tänk på att vi på Fisk och Skaldjur erbjuder hemleverans över hela Skåne, vilket betyder att ni kan sälja överallt i hela Skåne! Berätta för kunderna varför ni säljer och vad det är ni samlar in pengar till! Produkterna som ni säljer har en hållbarhet på minst 12 månader och vi lämnar 3 månaders smakgaranti på produkterna.


Leverans
4. När ni har samlat in alla beställningar skickar ni in dem på en excel-fil, som ni får av oss, till info@fiskoskaldjur.com. Vi levererar inom 7 arbetsdagar och tar betalt vid leverans (endast kortbetalning). När vi har levererat till alla som har beställt skickar vi era 20% av pengarna till er!


Sammanfattning
Ni behöver alltså inte lägga ut några pengar, tänka på att leverera några produkter, returer, produktsvinn eller att ta betalt. Ni tar bara emot beställningar och vi sköter allt det praktiska! Ni får 20 % på det ni har sålt.


Här nedanför kan ni läsa om skillnaden mellan traditionella företag och oss på Fisk och Skaldjur Norden AB.
 

1.    Ni kontaktar oss, vi kommer ut till er, visar produkterna ni skall sälja och berättar hur.
Vi skickar proffsiga menyer med ert namn, eventuell logga och med en text som beskriver vad det är ni samlar in pengar till. Till exempel kan det stå:
”Hej vi är klass 8A på Kunskapsskolan, vi säljer fisk och skaldjur så att vi kan åka på klassresa till Berlin”.


Vi är det enda företaget i branschen som erbjuder personliga beställningsformulär till alla. Samt erbjuder oss att komma ut till alla klasser, lag, föreningar som vill veta mer om våra produkter och hur försäljningen går till.


2.    Nu är ni redo att sälja. Till föräldrar, mor- och farföräldrar, grannar, föräldrars arbetskollegor och till många fler.


Ni kan sälja till alla som bor inom hela Skåne. Era kunder behöver inte betala extra för leverans inom hela Skåne. Det gör att kompisar, mor- farföräldrar som bor inom Skåne kan köpa av er och stödja er. Det är alltid fri hemleverans i hela Skåne.3.    När ni har sålt färdigt skickar ni in beställningarna till oss på Fisk och Skaldjur Norden AB via en excel-fil som ni får av oss. Vi tar kontakt med alla som har beställt och kommer överens om leveransdatum. Vi levererar inom 7 arbetsdagar ifrån det att vi har mottagit beställningarna. När vi levererar tar vi betalt av kunden och skickar er provision.

Ingen annan erbjuder ett koncept där ni inte behöver levererar, ta betalt, ha lager eller ligga ute med en faktura. Det är det som gör vårt koncept unikt. Vi vill erbjuda er en service ni inte kan få någon annanstans. Vi vill förändra sättet att tjäna pengar för klasser, lag och föreningar.

 

Vi har gjort det enklare att sälja med oss. Jämför själva i tabellen nedanför, där ser ni vad ni behöver göra hos oss på Fisk och Skaldjur Norden AB.

 

Fisk och Skaldjur Norden AB    Traditionella företag i branschen
1.    Beställ material               1.    Beställ material
2.    Sälj                                 2.    Sälj
3.    Skicka in beställningarna  3.    Beställa produkter
                                              4.    Ligga ute med pengar
                                              5.    Levererar produkter
                                              6.    Ta betalt
                                              7.    Samla in pengar ifrån alla som sålt
                                              8.    Skicka in pengarna till företaget

Ni hanterar inte produkter eller pengar, det gör vi.
Ni behöver inte leverera och ta betalt, det gör vi.
Ni behöver aldrig ligga ute med pengar.
Ni behöver inte ha ett lager.
 


Är ni fortfarande inte övertygade? Vi har gjort ett räkneexemplet nedan:
 

Traditionella företag
Vi har hämtat denna information ifrån www.kakservice.se.


Om ni är 25 personer som säljer och vill tjäna 10 000 kr måste alla 25 sälja 20 burkar kakor per säljare.
Ifall man är 25 personer och vill tjäna 20 000 kr så måste alla sälja 39 burkar vardera.


Det är väldigt många kakburkar som 25 personer måste sälja. Med våra produkter behöver ni inte sälja lika mycket.


Fisk och Skaldjur Norden AB
Ni är 25 personer som ska samla ihop pengar. Om ni gör tre försäljningar på i genomsnitt 1350 kr då har ni totalt sålt för 101 250 kr. En genomsnittsförsäljning är på två produkter och innehåller oftast något av våra 40/60 räkor, torskrygg eller vår lax.
Ni får 20 % provision vilket blir 20 250 kr till er.


Skulle försäljningen sluta på en genomsnittsförsäljning på 1,5 per person skulle ni få 10 125 kr.

Det är fortfarande mycket pengar till er klass, lag eller förening.

Försäljning för att tjäna    Fisk och Skaldjur Norden AB    www.kakservice.se
10 000 kr                            37 försäljningar                        500 försäljningar
20 000 kr                            75  försäljningar                       975 försäljningar
        
För att tjäna 10 000 kr är det en skillnad på 463 genomförda försäljningar.
För att tjäna 20 000 kr är det en skillnad på 900 genomförda försäljningar.
Det är en stor skilland på att sälja fisk och skaldjur gentemot kakor.


Vi på Fisk och Skaldjur Norden vet att när ni läser detta har ni kommit på 3 personer som vill köpa fisk och skaldjur av er.
 
Ni kan även läsa om vår jämförelse med Newbody i vår blogg.


Fördelen med produkterna som ni säljer
Våra produkter är kvalitetsprodukter. Vi har valt ut endast de bästa produkterna som går att få tag på marknaden. Våra stora 40/60 räkor hittar ni inte i någon butik och laxen går att äta rå och göra sashimirätter på. Många av våra kunder säger faktiskt att de kan inte handla fisk och skaldjur på ICA eller COOP efter att ha testat våra produkter. Något som vi är väldigt stolta över och garanterar er som säljer att ni inte kommer få missnöjda kunder.
 

All fisk är styckefryst, det betyder att den är filéad i lagom stora portionsbitar. De flesta filéerna är på ca 160-180 gram stycket. Detta gör det lätt att ta fram antalet protioner som skall tillagas. Produkterna är benfria. Vissa produkter som till exempel röding och gös har skinnet kvar på ena sidan. Detta för att lättare kunna grilla dem. Det framgår i menyn som ni ger till kunden hur stora portionsbitarna är, samt ifall det är skinn på fisken.

Skaldjuren är alla lösfrysta för bästa kvalité och vi har allt ifrån stora pilgrimsmusslor till vår storsälja stora 40/60 räkor (40/60 betyder att det är 40-60 stycken räkor per kilo, i butik brukar man oftast hitta 70/90 räkor).

De flesta produkterna har kvantiteter på 2,5 kg. Detta för att produkterna ska räcka i 3 månader. Enligt livsmedelsverket ska man äta fisk 2-3 gånger i veckan. I en familj med 2 vuxna och 2 barn behöver man därför  ca 150 gram per person - 600 gram för 4 st personer per måltid. Äter man fisk 2 gånger i veckan blir det 1,2 kg fisk respektive 1,8 kg fisk i veckan ifall man äter 3 gånger.

Vi lämnar alltid 3 månaders smakgaranti på våra produkter. Detta för att kunderna ska vara säkra på att de får de allra bästa produkterna.  Är ni inte nöjda hör av er till oss så bytar vi ut produkterna eller ni får pengarna tillbaka.

Alla produkterna har en hållbarhet på minst 12 månader.

Kontakta vår ansvarige Harald Jarl på 0763 40 96 96 för mer info eller maila info@fiskoskaldjur.com

Flygblad-hemsida

Fyll i er mailadress nedan så kontaktar vi er för mer information
 

*
*